Subsea

Produkter og service

Subsea produkt spesifikasjoner

Oppdrag etter
kundens behov

Vi tilbyr høy kvalitet, innovative, fleksible og godt dokumenterte oppdrag etter kundens behov til konkurransedyktig pris på alle våre oppdrag.

Konkurransedyktige og kvalitetssterke subsea prosjekter og ROV-tjenester

OceanFront tilbyr en rekke tjenester knyttet til aktivitet under havflaten, herunder ROV tjenester, kartlegging av havbunn og infrastruktur, intervensjon, miljørettede tiltak og rådgivning.

OceanFront disponerer personell med kompetanse for planlegging, utførelse og rapportering av alle typer fjernstyrte undervannsoperasjoner og tilknyttede aktiviteter, både for olje- og gass industrien, akvakultur, havvind, myndigheter og andre aktører med behov for aktiviteter under vann.

OceanFront opererer egne ROV systemer og undervannsverktøy for utførelse av inspeksjoner og lett intervensjon ned til 2000 m dybde i tillegg til hydroakustiske systemer for kartlegging og posisjonering.

Gjennom samarbeid med selskaper innen konstruksjon og produksjon utvikler OceanFront løsninger, tilpasninger og verktøy for gjennomføring av operasjoner i henhold til kundens behov med stor grad av fleksibilitet. Dette inkluderer tilpasning til ulike typer fartøyer og installasjoner, miljøhensyn og kostnadseffektivitet.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter