Om oss

OceanFront er din foretrukne partner for undervannstjenester og ingeniørtjenester som dekker alt fra marin forskning til industrielle operasjoner og miljøbevaring. Vi har en visjon om å være ledende innen subsea og maritime operasjoner, og vi er sterkt forpliktet til å tilby bærekraftige og effektive løsninger både på, i, og under vann.

Vårt dedikerte team arbeider tett med kundene for å utvikle skreddersydde løsninger og tenke utenfor boksen. Vi er stolte av vårt arbeid for å tjene havet og de som er avhengige av det. Hos OceanFront handler det om integritet, bærekraft og innovasjon. Vårt engasjement for å utfordre konvensjonelle praksiser og forbedre kvalitet og effektivitet er en del av vår kjerneidentitet.

I tillegg til våre allsidige tjenester, inkludert undervannsundersøkelser og ingeniørtjenester, er vi også stolte over vår revolusjonerende tilnærming til miljøvennlig sjøbunnsopprydning, gjennom konseptet Natural Seabed. Med Natural Seabed-konseptet jobber vi for å gjenopprette havbunnen til sin naturlige tilstand.

Velg OceanFront som din partner for å lede bærekraftige maritime operasjoner på, i og under vann. Vi er klare til å imøtekomme dine spesifikke behov og mål, og ser frem til å levere resultater som bidrar til en bærekraftig fremtid for våre hav og for kommende generasjoner.

Ansatte

Mats Ulseth Ranheim

CAD Trainee
mats.ranheim@oceanfront.no

Nyskapende og betydelig aktør for bærekraftige og effektive operasjoner på, i og under vann.

Vi går nye veier for å løse utfordringer, tjene havet og de som bruker det.

Høy integritet

Vi skal være tro mot vår misjon og visjon. Vi skal til enhver tid utvise medmenneskelighet og ha en ærlig og redelig fremtreden. Vi skal ha faste, upåvirkelige holdninger i tråd med FN’s bærekraftsmål.

Bærekraftig

Vår drift og utførelse/leveranse skal være i tråd med FN’s bærekraftsmål og de tiltak det måtte innebære.

Innovativ

Vi skal alltid søke å utfordre etablert praksis i alle ledd av drift og leveranse med det mål å øke kvalitet og effektivitet.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter