Natural Seabed

Miljøvennlig og effektiv opprydding av marint avfall og tapt fiskeutstyr (Spøkelsesfiske)

OceanFront’s Natural Seabed-konsept representerer den ideelle løsningen for omfattende og bærekraftig opprydning på sjøbunnen, uten behov for dykkere. Vår helhetlige tilnærming dekker alle aspekter av oppryddingsprosessen samtidig som vi eliminerer risikoen og kostnadene knyttet til bruk av dykkere. Målet vårt er å gjenopprette havbunnen til sin naturlige tilstand, samtidig som vi beskytter marine økosystemer.

Tjenestekomponenter vi tilbyr

Forundersøkelser og kartlegging: Vi starter med nøye forundersøkelser og kartlegging av området for å identifisere infrastruktur, skrap og miljøfarlige materialer som krever fjerning. Dette trinnet gir oss en klar oversikt over oppgaven for hånden.

Prøvetaking med marinbiologer: Vi involverer marine eksperter og biologer for å utføre prøvetaking og miljøvurderinger der det er behov. Dette sikrer at eventuelle økologiske hensyn tas i betraktning, og at nødvendige tiltak blir implementert for å minimere innvirkningen på undervannsøkosystemer. Dette kan også brukes for å dokumentere hvilken konsekvens tiltaket har hatt for vannkvalitet og marint liv.

Plukking og sortering: Vårt dyktige team benytter ulike innovative verktøy og metoder for å effektivt fjerne skrot og avfall fra havbunnen. Under hele prosessen sorteres avfallet for riktig behandling og gjenvinning.

Deponering og gjenvinning: Vi kan sørge for at innsamlet avfall blir forsvarlig deponert og behandlet i henhold til gjeldende forskrifter. Samtidig legger vi vekt på gjenvinning der det er mulig, og reduserer dermed den totale miljøbelastningen.

Ved å velge vårt Natural Seabed-konsept, kan du nyte fordelen av en trygg og kostnadseffektiv opprydning uten bruk av dykkere. Vi kombinerer teknisk dyktighet med en forpliktelse til miljøvern og bruker avansert teknologi for å sikre at havbunnen gjenopprettes til sin naturlige tilstand. Utforsk våre skreddersydde løsninger for å håndtere dine utfordrende sjøbunnsopprydningsprosjekter på en bærekraftig og effektiv måte.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter