Ingeniørtjenester

OceanFront tilbyr ingeniørtjenester innen fartøy/flytende innretninger/SAS/automasjon/kontroll-og sikkerhetssystemer/ design/tegning/3D modellering, samt utvikling, beregninger og generelt prosjektarbeid. Våre ingeniører har solid teknisk utdannelse og erfaring. Vi har kunnskaper med standarder innen både maritim, offshore og landbasert industri.

OceanFront har erfaring innen flere engineering-relaterte programvare, som 2D/3D design med Autodesk Inventor, AutoCad og Microstation, i tillegg jobber vi med maritime/marine applikasjoner som Hypet beregningsprogram for stabilitetsberegninger for fartøy og flytende innretninger.

Industrien krever ofte at engineering er tilstede on-site. Oppdragene utføres enten ute hos kunden eller på vårt kontor i Kristiansund, ut fra hva som passer best for kunde. Vi tar oss av hele eller deler av prosjektet for kunden. Oppdragsgiver har også mulighet for å utføre dette arbeidet sammen med oss i våre lokaler.

Vi jobber alltid for å sikre høyeste mulig kvalitet på arbeidet, samt å være fleksible for kundene. Summen av dette gjør oss til en dedikert partner som kunden kan stole på.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter